Informatievoorziening op orde

Geplaatst op maandag 29 oktober 2018

Informatisering en automatisering zijn niet meer weg te denken in onze maatschappij. De digitale wereld heeft grote invloed op ons dagelijks leven en op ons dagelijks werk. Soms meer dan we ons realiseren. In alle onderwerpen en thema’s waar de overheid mee aan de slag is werken wij digitaal. Daarom is het van belang dat wij onze informatievoorziening op orde hebben.

Informatievoorziening op orde
Onlangs stelden de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel drie informatiebeleidsplannen vast, namelijk het informatiebeleidsplan, het informatiebeveiligingsbeleidsplan en het geo-informatiebeleidsplan. Deze plannen leggen de basis van een goede informatievoorziening. In een animatie leggen we uit waar die plannen voor zijn, waarom een goede informatievoorziening belangrijk is en wat dat betekent voor onze dienstverlening. Zo werken we ook de komende tijd hard aan onze dienstverlening.

Meer nieuws