Budgetcoaching

Hebt u geldproblemen? Vindt u het lastig om uw geldzaken te regelen? Hebt u moeite met rondkomen en weet u niet hoe dat komt? Kunt u uw rekeningen niet meer betalen of bent u bang om in de schulden te komen? Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact op met onze budgetcoaches. Zij helpen u gratis.

De budgetcoach kijkt samen met u naar uw geldzaken en wat er nodig is om de situatie te veranderen. De budgetcoach denkt met u mee en wijst u, als dat nodig is,  op andere mogelijkheden, zoals schuldhulpverlening, regelingen en toeslagen en/of andere zorg. Soms is het voldoende om een overzicht te maken van uw inkomsten en uitgaven. Maar het kan ook zijn dat u meer hulp nodig hebt. Bijvoorbeeld als u uw baan bent kwijtgeraakt of gaat scheiden.

De budgetcoach helpt u bewust te worden van de keuzes die u maakt en wat de gevolgen van deze keuzes (kunnen) zijn. Denk bijvoorbeeld aan wat u uitgeeft aan boodschappen en/of aan vaste lasten, zoals contributies, levensverzekeringen of loterijen. Kunt u hierop besparen? 

Ook leert de budgetcoach u om op een andere manier om te gaan met uw geld, zodat u niet in geldproblemen komt.
Wilt u weten wat de budgetcoach voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Kwaliteitskeurmerk

Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie voor schuldhulpverlening: de NVVK. Voor onze schuldhulpverlening, budgetcoaching en -beheer hebben wij het kwaliteitskeurmerk. Dit betekent dat wij werken volgens de gedragscodes van de NVVK. De NVVK wil financiële problemen bij mensen zoveel mogelijk voorkomen. Samen helpen wij onze inwoners met schulden op een zo goed mogelijk manier.

Contact

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 16.30 uur op telefoonnummer 0418 63 88 88.
Wilt u kijken wat u zelf kunt doen? Kijk eens op deze websites: