Lees pagina voor

Budgetcoaching

De budgetcoach is uw eerste aanspreekpunt bij vragen over geldzaken. Vindt u het lastig om uw financiën te regelen of hebt u geldproblemen? Bent u het overzicht over uw geldzaken kwijt? Hebt u een rekening die u niet meer kunt betalen of een andere vraag over geldzaken? Wacht dan niet langer en neem contact op met de budgetcoaches. Door op tijd bij de budgetcoaches langs te komen, voorkomt u vaak schulden. Deze hulp is gratis voor inwoners van gemeenten Maasdriel en Zaltbommel.

Hoe kom ik in contact met een budgetcoach?

De budgetcoaches zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9.00 uur tot 16.30 uur via telefoonnummer 0418 63 88 88 of mail naar budgetcoaching@maasdriel.nl.

Wat doet de budgetcoach?

De budgetcoach luistert naar uw vraag en kijkt samen met u wat er nodig is om uw situatie te veranderen. Als het nodig is, wijzen zij u ook op andere mogelijkheden, zoals schuldhulpverlening, bewindvoering of andere zorg en ondersteuning.

Kwaliteitskeurmerk

De gemeente is aangesloten bij de brancheorganisatie voor schuldhulpverlening: de NVVK. Voor schuldhulpverlening en budgetcoaching heeft gemeente Maasdriel het kwaliteitskeurmerk. Dit betekent dat de gemeente werkt volgens de gedragscodes van de NVVK. De NVVK wil financiële problemen bij mensen zoveel mogelijk voorkomen. Samen helpen wij onze inwoners met schulden op een zo goed mogelijke manier.

Logo NVVK

Handige links

Voor alle algemene informatie en praktische tips bij geldzaken: