Lees pagina voor

Afvalinzameling

Afval, afvalsoorten, containers en de milieustraat. Voor alles wat te maken heeft met afval kunt u terecht op de website van de Avri (Deze link gaat naar een externe website). Voor telefonisch contact kunt u bellen met (0345) 58 53 53.

App Avri

De Avri beschikt over een zeer gebruiksvriendelijke, gratis App.  De App bevat praktische functies en informatie. Door uw postcode en huisnummer in te voeren, kunt u zien wanneer uw container wordt geleegd. Ook kunt u hiervoor herinneringen opnemen in uw agenda, zodat u een dag van tevoren een seintje krijgt. Op de website van de Avri leest u alles over deze App, en hoe u deze kunt downloaden (Deze link gaat naar een externe website).

Zwerfafval

Maasdriel kenmerkt zich door het prachtige landschap. Dat willen wij graag schoon houden. De gemeente prijst zich gelukkig met al haar vrijwilligers. Wekelijks verwijderen zij zwerfafval op verschillende plekken in de natuur, zoals de uiterwaarden.
Voor het opruimen van zwerfafval zijn goede afspraken gemaakt. De vrijwilligers gebruiken speciale afvalzakken tijdens het opruimen. Eenmaal vol, dan zetten zij de afvalzakken op een afgesproken plek. De buitendienst haalt vervolgens de volle zakken op. 

Vrijwilliger worden?

De gemeente Maasdriel is op zoek naar extra vrijwilligers. Wilt u ook helpen onze gemeente schoon te houden? Meld u aan en stuur een mail naar info@maasdriel.nl o.v.v. ‘vrijwilliger zwerfafval’.
Wij zijn erg blij met uw hulp en werken graag samen aan een schone natuur!