Uw woning verduurzamen? Energieloket Maasdriel geeft advies!

Geplaatst op vrijdag 9 december 2022

Het isoleren van uw woning is de eerste stap om te verduurzamen. Vindt u het lastig om hiermee te starten? Laat u dan adviseren door Energieloket Maasdriel. Bij dit informatiepunt krijgt u als inwoner van Maasdriel gratis advies van een onafhankelijk energieadviseur over energie besparen. Op www.energieloketmaasdriel.nl vindt u al veel informatie en handige tips.

Spreekt u liever met een van de adviseurs van het Energieloket?

Dan bent u na het maken van een afspraak van harte welkom. Energieloket Maasdriel is geopend in het gemeentehuis op woensdag tussen 13:00-17:00 uur. Bel op werkdagen tussen 9:00-16:00 uur naar 0345 50 40 12 of mail naar maasdriel@energieloketmaasdriel.nl.

Meer nieuws