Bijeenkomst woningbouwontwikkeling Onderwaard

Geplaatst op dinsdag 6 september 2022

Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van de woningbouwlocatie Onderwaard in Ammerzoden. Dat doen we samen met inwoners, ondernemers en partners. Hebt u misschien interesse om op deze locatie te gaan wonen in de toekomst? Of bent u om een andere reden geïnteresseerd in de ontwikkelingen op deze locatie? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 21 september. 

Programma

Tijdens deze avond informeren wij u over de stand van zaken van het project en vertellen wij u over de uitgangspunten voor de woningbouwontwikkeling. Ook delen wij de resultaten van de enquête die we dit voorjaar hielden. Graag gaan wij met u verder in gesprek over de inrichting van het gebied. Tot slot krijgt u meer informatie over het vervolgproces en de mogelijkheden om mee te denken over het plan.

Aanmelden

U bent van harte welkom op woensdag 21 september om 19:30 uur op bassischool De Schakel aan 't Bussche Kempke 2 in Ammerzoden. U kunt zich tot en met 16 september aanmelden voor de bijeenkomst via onderwaard@maasdriel.nl. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u een e-mail met meer informatie over het programma.

Meer nieuws