Laten we een lichtje zijn voor elkaar!

Geplaatst op woensdag 23 december 2020

De feestdagen staan voor de deur. Na een jaar waarin niet meer alles vanzelfsprekend bleek te zijn, snakken we naar warmte en gezelligheid. Samen met onze dierbaren. Helaas zijn strenge maatregelen in de aanpak van het coronavirus nog steeds nodig. We moeten nog meer afstand nemen. De kans bestaat dat u dit jaar niet kunt samenzijn, zoals u dat gewend bent tijdens de kerstdagen of de jaarwisseling. Dat maakt u misschien verdrietig of boos. Die gevoelens begrijpen wij en herkennen we.

Samen komen we ook door deze periode heen

Dat heeft u dit jaar eerder laten zien. Er waren tal van initiatieven die lieten zien dat we in Maasdriel voor elkaar klaar staan en aan elkaar denken. Laten we daarom proberen om een lichtje te zijn voor elkaar in deze donkere dagen. Zoek naar manieren om binnen de regels toch met elkaar in contact te blijven. Blijf naar elkaar omkijken en heb aandacht voor elkaar. Samen maken we er een bijzondere kerst van en treden we het nieuwe jaar vol goede moed tegemoet.

Wij wensen u fijne feestdagen!

burgemeester Henny van Kooten
wethouder Anita Sørensen
wethouder Jan-Hein de Vreede
wethouder Peter de Vries
wethouder Erik van Hoften

Meer nieuws