Oproep: Denk mee over de toekomst van uw leefomgeving!

Geplaatst op donderdag 15 oktober 2020

Digitale bijeenkomst op 26 oktober

Eerder dit jaar dachten velen mee over de toekomst van uw leefomgeving in de Bommelerwaard. Misschien deed u mee met de ansichtkaartenactie, sprak u met ons op de markt of reageerde u op ons platform toekomstbommelerwaard.nl. Samen met de gemeente Zaltbommel zijn wij met uw inbreng aan de slag gegaan. Daar komen nieuwe vragen en uitdagingen uit voort. Bijvoorbeeld op het gebied van klimaat, toerisme, gezondheid en voorzieningen. Denkt u hierover weer met ons mee?

Aanmelden

Doe mee aan de digitale bijeenkomst op maandag 26 oktober! Aanmelden kan op de website van toekomstbommelerwaard. De bijeenkomst duurt ongeveer anderhalf uur.

Online reageren

Op het platform van toekomstbommelerwaard kunt u ook weer online uw inbreng met ons delen.

Meer nieuws