Kersenparty groot succes

Geplaatst op donderdag 4 juli 2019

Ammerzoden - Op vrijdag 28 juni vond voor de derde keer de Nationale Kersenparty plaats, het netwerkevent van de regio FruitDelta Rivierenland. Op en rond kasteel Ammersoyen in Amerzoden genoten honderden regionale en nationale ondernemers, bestuurders en andere decision makers op deze zonovergoten dag van de sprekers, streekproducten, de sfeer en natuurlijk het gezelschap. De organisatie en coördinatie van het evenement werd verzorgd door FruitDelta Rivierenland. Medeorganiserende gastgemeenten waren Maasdriel en Zaltbommel.

Visitekaartje
Met de Nationale Kersenparty heeft de regio FruitDelta Rivierenland een visitekaartje afgegeven van de streek. De gastenlijst bewees dat het netwerkevent ook op nationaal niveau steeds bekender wordt. Om het event tot een succes te maken, hadden de organisatoren de handen ineengeslagen met 23 organisaties en producenten uit de streek. Laatstgenoemden trakteerden op het preuvenement de bezoekers op hun heerlijke producten. Van fruit tot cider en van champignons tot escargots. Ook kregen de bezoekers een goede indruk van de rijke cultuurhistorie van de regio: kasteel Ammersoyen is een beeldend voorbeeld van de indrukwekkende cultuurhistorische objecten die onze regio rijk is. 

Hier heetten de burgemeesters van gastgemeenten Maasdriel en Zaltbommel – dhr. Van Kooten en dhr. Rehwinkel – samen met de voorzitter van FruitDelta Rivierenland – dhr. Beenakker – de gasten welkom. Uiteraard maakten ook muzikanten, een shantykoor, een toneelgroep en andere creatievelingen deel uit van het programma.

Meer nieuws