Verenigingsavond met als thema 'Sporten is gezond'

Geplaatst op dinsdag 23 januari 2018

Op maandag 29 januari organiseert GGD Gelderland Zuid een verenigingsavond met als thema 'Sporten is gezond'. Zit u in het bestuur van een sportvereniging? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan deze avond.

Maandag 29 januari
Tijd: 19.00-21.00 uur
Locatie: VV HRC '14, Maarten van Rossumstraat 2a in Rossum
U kunt online aanmelden

Samen sporten is fijn, gezellig en zorgt dat je lekker in je vel zit. Na het sporten voel je je vaak fitter dan daarvoor. Het is fijn als uw leden dat gezonde gevoel ook vast kunnen houden. Tijdens deze verenigingsavond krijgt u idee├źn en inspiratie over hoe uw vereniging een gezonde omgeving kan bieden voor jong en oud. Een gezonde leefstijl en goede sportprestaties gaan namelijk vaak hand in hand.
Samen sporten en bewegen is ook plezierig en gezond voor kinderen met een beperking of (lichte) gedragsproblemen. Voor hen is het niet altijd eenvoudig om deel te nemen aan passend sportaanbod. De buurtsportcoaches vertellen u over de mogelijkheden in de Bommelerwaard en voor uw vereniging.

Meer nieuws