VvE Energieloket Gelderland van start

Geplaatst op maandag 2 oktober 2017

Arnhem – Op maandag 2 oktober is het VvE Energieloket Gelderland van start gegaan. Het VvE Energieloket is beschikbaar voor alle (leden van) Verenigingen van Eigenaren in Gelderland die aan de slag willen met de verduurzaming van hun gebouw.

Ondersteuning

Het VvE Energieloket Gelderland biedt onder andere ondersteuning, door VvE’s van actuele informatie te voorzien over beschikbare subsidies en leningen en over mogelijkheden om te verduurzamen. Daarnaast kunnen zij hulp bieden bij het aanvragen van een VvE scan die de verduurzamingsmogelijkheden in kaart brengt.

Roadshows

Vanaf oktober zal het VvE Energieloket Gelderland door de regio trekken met roadshows. Tijdens deze informatieavonden zullen VvE’s worden meegenomen in mogelijkheden om te verduurzamen. In het vierde kwartaal van 2017 is het VvE Energieloket in de regio Arnhem te vinden. Op maandag 30 oktober zal een informatieavond plaatsvinden in gemeente Lingewaard en op maandag 27 november wordt er een avond georganiseerd in de gemeente Arnhem. De exacte locatie en tijd zal op een later moment via de website worden gecommuniceerd.

Contact

Het VvE Energieloket Gelderland is online te vinden via www.vve-energieloket.nl en maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 telefonisch te bereiken via 085 – 060 89 39.

Meer nieuws