Het Regionaal Investeringsfonds

Geplaatst op maandag 2 oktober 2017

Maasdriel vormt samen met negen omliggende gemeenten in Gelderland de Regio Rivierenland. We willen innovatie in de regio aanwakkeren en zoeken daarom samenwerking met ondernemers en onderzoekers. De Regio Rivierenland heeft daarom het Regionaal Investeringsfonds(RIF) opgericht. Ondernemers en ondernemende inwoners met goede projectplannen en eigen kapitaal kunnen een beroep doen op het RIF. De steun uit het RIF komt niet alleen in euro’s, maar ook in de vorm van kennis, ervaring en praktische hulp.

Op 15 september is het fonds voor de 2e keer opengesteld. Projecten moeten direct bijdragen aan één van de regionale ambities, te weten:

  • Agribusiness: Onze tuinbouw wordt nog meer toonaangevend in Europa
  • Economie & Logistiek: Wij komen in de top 3 van logistieke hotspots van Nederland
  • Recreatie & Toerisme: Wij bereiken een jaarlijkse omzetgroei van 5%

Heeft u een project dat inhoudelijk aansluit op de bovenstaande onderwerpen? Werkt u samen met andere ondernemers en onderzoekers? Wilt u een haalbaarheidsstudie uitvoeren of aan de slag? Kijk voor meer informatie (o.a. criteria) op : https://www.fruitdelta.nl/regionaal-investeringsfonds/

Meer nieuws