Magazine Krachtige Kernen

Geplaatst op maandag 17 juli 2017

Deze week is het Krachtige Kernen Magazine  huis-aan-huis verspreid in onze gemeente. In het magazine worden kleine initiatieven van bewoners die een grote impact op het dorp hebben uitgelicht. Hiermee hopen we inwoners van Maasdriel te inspireren om ook met initiatieven te komen. We willen laten zien dat inwoners zelf invloed hebben op de leefbaarheid in hun dorp.

Goed idee, doe er iets mee!

In het Magazine Krachtige Kernen wordt ook bekendheid gegeven aan ‘Goed idee, doe er iets mee!’
Dit is een subsidieregeling waarbij inwoners ondersteuning aan kunnen vragen in de vorm van mensenkracht, financiën en/of materiaal. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan eens op de pagina goed-idee-doe-er-iets-mee

Vragen

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan kunt contact op  met programmamanager Krachtige Kernen Carla van Dijk via het algemene telefoonnummer 14 0418.

Meer nieuws