Lees pagina voor

Dankzij de hulp bij geldzaken

'Schaam je niet om hulp in te roepen. Er zijn meer mensen die geldproblemen hebben. Hulp geeft je je leven terug. Geld beheerst niet meer je leven.’

Dankzij de hulp, kunnen we weer van elkaar genieten!

Wat zijn we blij dat we hulp gezocht hebben. Dit hadden we eerder moeten doen. Dankzij de budgetcoach hebben we weer overzicht in onze geldzaken en is een zware last van onze schouders gevallen. We zijn vorig jaar zelfs voor het eerst weer in jaren echt op vakantie geweest. We kunnen weer genieten van elkaar en van ons gezin.

Maar dat was eerst niet zo. Door grote geldzorgen en spanningen, was de sfeer in huis vaak om te snijden. De stress zorgde voor lichamelijke klachten. We wisten ons geen raad en gingen naar de huisarts die ons weer doorstuurde naar de budgetcoach. Wat een eye-opener was dit.

De budgetcoach zorgt ervoor dat je alles weer duidelijk op een rijtje krijgt. Ze laat je dingen uitzoeken, zoals je abonnementen en verzekeringen. En stelt je vragen: hoeveel heb je er, zijn deze nog wel nodig, kunnen deze misschien opgezegd worden? Ze leerde ons beter op de prijzen te letten en om te sparen. Ook liet ze ons zien dat door elke maand automatisch rekeningen te betalen dit beter en duidelijker is.

Door ‘spaarpotjes’ te maken, hebben we nu een goed overzicht van ons geldverkeer. Ik heb het zelf allemaal veel beter onder controle en zit er echt bovenop. Soms is er een tegenvaller en dan baal ik ontzettend. Maar dat geeft me nog meer de uitdaging en kracht om het recht te trekken en op te letten.

Klik hier voor meer informatie over hulp bij geldzaken.