Lees pagina voor

Facelift voor servicepunt in Velddriel

Met dank aan de initiatiefnemers, de Dorpsraad, Contactgroep Martinuskerk en de Stichting Behoud Martinuskerk heeft er een facelift plaatsgevonden van het Servicepunt in het Pastorie-gebouw. De Velddrielse inwoners zijn erg blij mee met dit initiatief. 

Het steuntje in de rug, dat de gemeente gaf door de subsidie van 'Goed idee, doe er iets mee' toe te kennen, werd door de initiatiefnemers goed besteed. Overigens waren zij al energiek aan de slag gegaan, niet alleen met het Servicepunt zelf, maar ook met het opknappen en aantrekkelijker maken van de, door het Servicepunt gebruikte, ontmoetingsruimte op de Pastorie.

Het doel van de subsidieregeling is het stimuleren van de inwoners en verenigingen tot deelname aan de Maasdrielse samenleving. Het Servicepunt is hier een mooi voorbeeld van. Dit Servicepunt biedt door middel van schilderworkshops en kaartenmiddagen de inwoners gelegenheid om op een laagdrempelige en ontspannen wijze samen te komen. Door de subsidie is het Servicepunt weer netjes opgeknapt.