Lees pagina voor

Energie besparen en opwekken

Energie besparen en het opwekken van energie rond de eigen woning wordt steeds belangrijker. Omdat we moeten afstappen van het gebruik van aardgas, zullen we onze woningen op andere manieren moeten verwarmen. En dat kost heel veel energie. Daarom moeten we proberen minder energie te gebruiken én zelf zoveel mogelijk duurzame energie op te wekken. Wij verbruiken vooral energie voor het verwarmen van onze woningen en het gebruik van warm water. Laat u inspireren en ontdek welke maatregelen u kunt nemen voor een energiezuiniger en duurzamer huis, zonder dat u inlevert op gemak en comfort. Energie besparen levert altijd iets positiefs op. Of u het nu doet voor uw portemonnee, een behaaglijk huis, de toekomst van de (klein)kinderen of het milieu. Samen werken we aan een beter klimaat en milieu, voor nu en in de toekomst.

Laat u adviseren: Energieloket Maasdriel

Vindt u het lastig om te starten met het verduurzamen van uw woning? Laat u adviseren door Energieloket Maasdriel. Bij dit informatiepunt krijgt u gratis advies van een onafhankelijke energieadviseur over energie besparen en het opwekken van energie rond de eigen woning. Maar ook tips voor het aanvragen en beoordelen van de verschillende offertes, subsidies en financieringen. Het Energieloket (Deze link gaat naar een externe website) helpt u graag een stap op weg!

Afspraak maken?

Iedere woensdagmiddag kun je tussen 13.00 en 16.30 uur terecht bij een energieadviseur tijdens het spreekuur.
- De oneven weken is het spreekuur op het gemeentehuis in Kerkdriel
- De even weken kunt u voor het spreekuur terecht bij het Adviesplein in Gelre’s End in Hedel.

Via de website van Energieloket Maasdriel kunt u een afspraak maken (Deze link gaat naar een externe website).

Hebt u vragen?

Neem dan telefonisch contact op via 0345 - 50 40 12 (Deze link gaat naar een externe website) of stuur een e-mail naar maasdriel@energieloketmaasdriel.nl.