Door technische problemen zijn we minder goed bereikbaar via de telefoon. We doen er alles aan om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Kunt u ons telefonisch niet bereiken? Stuur dan een mail naar info@maasdriel.nl. Excuses voor het ongemak.

Lees pagina voor

Kunst in de gemeente

Van 1 juni t/m 15 augustus 2023 riepen we, in samenwerking met Stichting Kunst in de Gemeente, Maasdrielse kunstenaars op om hun werk in te sturen. In totaal hebben 5 kunstenaars 10 ontwerpen ingestuurd. Uit deze inzendingen heeft de vakjury 6 kunstwerken geselecteerd. Nu mag jij, als inwoner van Maasdriel, je stem uitbrengen.

Het thema ’25 jaar Maasdriel’

In 1999 gingen de gemeenten Ammerzoden, Hedel, Rossum en Heerewaarden en de oude gemeente Maasdriel op in de nieuwe fusiegemeente Maasdriel. In 2024 vieren we het 25-jarig bestaan van gemeente Maasdriel. 

Stem mee

Tot en met maandag 16 oktober kun je online je stem uitbrengen op een van de genomineerde kunstwerken. De 6 genomineerden vindt je op kunstindegemeente.nl (Deze link gaat naar een externe website). Uit de drie werken met de meeste stemmen kiest de jury uiteindelijk de winnaar. Het winnende kunstwerk maken we begin november 2023 bekend. Dit werk wordt vervolgens een jaar lang geëxposeerd in de hal van het gemeentehuis in Kerkdriel.

Meer informatie

Stichting Kunstweek ondersteunt ons bij het organiseren van de kunstverkiezing. Kijk op de website van Kunst in de gemeente voor meer informatie over de verkiezing (Deze link gaat naar een externe website)