Lees pagina voor

Bedrijventerreinen

Binnen de gemeente hebben we een 18-tal bedrijventerreinen:

Ammerzoden

Bernseweg en Uilecoten zijn twee lokale bedrijventerreinen die tegen van ongeveer de kern Ammerzoden aanliggen. De gezamenlijke oppervlakte van de terreinen is ongeveer 19 ha.

Hedel

Hedel kent een 7-tal lokale bedrijventerreinen die tussen de kern en de Oude Rijksweg in liggen. De bedrijventerreinen Industrieterrein Hedel, Kronenburgpark, Parallelweg 9, De Kampen II, III en IV en De Kampen Noord zijn samen ruim 40 ha. Groot en bieden ruimte aan lokale ondernemers.

Velddriel

Langs de A-2 liggen de bedrijventerreinen De Geerden 1 en 2. Met een gezamenlijke omvang van ongeveer 17 ha.. Een grote diversiteit aan bedrijfsactiviteiten op deze terreinen.

Kerkdriel

Aan de westzijde van Kerkdriel liggen de lokale bedrijventerreinen Nijverheidstraat en Industriestraat. Samen goed voor ruim 18 ha. En aan de oostzijde ligt het aan het water het kleinschalige bedrijventerrein De Steigerboom met een oppervlakte van ongeveer 9 ha.

Rossum

Aan de rand van het dorp ligt het lokale bedrijventerrein Weteringshoek. Ruim 4,5 hectare groot biedt het ruimte aan lokale bedrijven.

Heerewaarden

Heerewaarden kent drie lokale bedrijventerreinen, te weten Hogewaard, De Voorne en Langstraat. Met een overwegende kavelgrootte van minder dan 1000 m2 zijn deze terreinen zeer geschikt voor klein MKB en ZZP’ers. De totale oppervlakte van de drie terreinen bedraagt 13 ha.

Bedrijventerreinontwikkeling

Hiervoor geldt het regionaal bedrijventerreinen beleid (Regionaal Programma Werklocaties Rivierenland 2020 – 2024).

Meer informatie en contact

Neem voor informatie over de bedrijventerreinen en de uitgifte van kavels en de grondprijzen contact op met het ondernemersteam:

Accountmanager bedrijven en adviseur economie Maasdriel
Mobiel: +31 (0) 6 15 44 01 97
Email: asaddiki@bommelerwaard.nl

Ondersteunend medewerker
Mobiel: +31 (0)6 29 47 90 61
Email: isoons@bommelerwaard.nl