Lees pagina voor

Beste inwoners van Maasdriel

26 juni 2024

"Nadat ik een jaar uw waarnemend burgemeester mocht zijn, sta ik nu op het punt het stokje over te dragen aan de nieuwe kroonbenoemde burgemeester Walraven. Het afgelopen jaar is omgevlogen en ik kijk terug op een bijzondere tijd in de prachtige gemeente Maasdriel.

Gedurende mijn tijd hier mocht ik velen van jullie ontmoeten en heb ik de sterke gemeenschapssfeer en betrokkenheid ervaren. De warmte en gastvrijheid waarmee ik ben ontvangen, hebben indruk op mij gemaakt. De inzet van vele vrijwilligers, ondernemers en verenigingen laat zien dat Maasdriel een plek is waar mensen voor elkaar klaarstaan en waar samenwerking centraal staat. Deze verbondenheid is de basis voor een sterke en veerkrachtige gemeente.

Graag dank ik u hartelijk voor het vertrouwen en de samenwerking van het afgelopen jaar. Ik ben dankbaar voor de kans die ik heb gekregen. Het was een eer en een voorrecht om uw waarnemend burgemeester te mogen zijn. Ik wens u allen het allerbeste voor de toekomst!”


Met hartelijke groet,

Jaco Geurts
waarnemend burgemeester