Lees pagina voor

Jongerenwerk

Jongerenwerk Connect2Jeugd heeft vier jongerenwerkers. Zij stimuleren en helpen jongeren tussen de 10 en 27 jaar. Daarnaast richten zij zich ook op kinderen tussen de 6 en 12 jaar door activiteiten te organiseren met een thema. Dit heet kinderwerk.

Wat doen de jongerenwerkers?

Jongerenwerkers bezoeken de jongeren op plekken waar de jeugd zich verzameld. Zij sluiten aan bij hun leefwereld, de taal en logica van de jongeren. Hierdoor leren ze elkaar goed kennen en bouwen zij een relatie op. De jongerenwerkers zijn niet alleen op straat te vinden, maar ook online aanspreekbaar. Door online- en offline jongerenwerk te combineren, zijn zij altijd daar waar de jongeren zijn.

Wat is kinderwerk?

Kinderwerk is een professionele voorziening in het sociale netwerk rond een kind tussen de 6 en 12 jaar oud, het gezin en de school. Connect2Jeugd organiseert elke maand activiteiten met een thema zodat kinderen kunnen werken aan hun doelen. Voorbeeldthema´s zijn natuur, voeding, sport, school, veiligheid en gezondheid. Connect2Jeugd werkt samen met basisscholen.

Neem contact op met de jongerenwerkers

Ricardo Beset

Foto van jongerenwerker Ricardo

Jongerenwerker en Toekomstcoach
r.beset@connect2jeugd.nl
06 23 33 03 26

Brent Gijsbers


​b.gijsbers@connect2jeugd.nl

06 23 51 63 93

Nurhan Alsakaini

Foto jongerenwerker Nurhan

N.alsakaini@connect2jeugd.nl
06 48 49 65 25

Neem contact op met de kinderwerker

Aleyna Özkan

Foto jongerenwerker Aleyna

a.ozkan@connect2jeugd.nl
06 39 09 80 33

maasdriel@connect2jeugd.nl

​Connect2Jeugd is de schakel tussen jongeren en andere partijen, zoals bewoners, gemeente, ondernemers en instanties. Jongerenwerk werkt nauw samen met verschillende afdelingen binnen de gemeente, het gebiedsteam, de Politie, Bureau Halt, het onderwijs, lokale welzijn en zorgpartijen, (sport)verenigingen en actieve bewoners.