Wegwijs in Maasdriel

U vindt hier informatie over (maatschappelijke) organisaties, verenigingen en initiatieven op het gebied van vrije tijd, sport, onderwijs, gezondheid, wonen, werk en geld.

Duidelijk overzicht

De website geeft een duidelijk overzicht van veel organisaties in Maasdriel. U kunt op een eenvoudige manier vinden wat u nodig hebt. OnsMaasdriel.nl gaat niet alleen om zorg en ondersteuning. Deze website biedt veel en veel meer. Denk bijvoorbeeld aan een overzicht van alle sportverenigingen en activiteiten die u in uw vrije tijd kunt doen in uw eigen buurt.

Wegwijs in Maasdriel

Hebt u vragen over (volwassenen) onderwijs of wilt u weten welke kinderdagverblijven er zijn? Hebt u een vraag over geldzaken of bent u op zoek naar werk? Wilt u graag weten hoe iemand langer thuis kan blijven wonen of hebt u advies nodig over gezondheid? OnsMaasdriel.nl helpt u verder op weg.

Toegankelijk voor iedereen

OnsMaasdriel.nl is toegankelijk en gemakkelijk in gebruik. Zo heeft de website een voorleesfunctie. En kunt u met ‘toon op kaart’ precies zien waar organisaties, verenigingen en initiatieven te vinden zijn in onze gemeente.

In ontwikkeling

OnsMaasdriel.nl is en blijft in ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat de informatie op OnsMaasdriel.nl juist en volledig is. Mist u een organisatie, hebt u vraag of een advies? Neem dan contact op met Welzijn Bommelerwaard via 0418 – 634231 of contact@onsmaasdriel.nl. Zij zijn beheerder van OnsMaasdriel.nl.