René van Ass

Niet zelden wordt deze dag omschreven als ‘de mooiste dag uit mijn leven’. Wat een eer en uitdaging daar een passende bijdrage aan te mogen leveren. En al wens ik eenieder nog vele mooie dagen na de huwelijksdag, het is duidelijk dat dit een zeer belangrijk moment is. Het draait om jullie, het bruidspaar, daar ben ik me zeer van bewust. Daarom mag een ceremonie, ondanks de formele handelingen die er onderdeel van uitmaken, nooit standaard zijn. De gevoelens die jullie daar persoonlijk bij hebben zullen daar zeker bij aan de orde komen en het is feest!

Foto Rene van AssVoor jullie elkaar het ‘ja-woord’ geven, moet er ja gezegd worden tegen een groot aantal keuzes zoals locatie, kleding, getuigen, gastenlijst en … tegen de ambtenaar die de officiële plechtigheid zal leiden.

Een kleine dertig jaar geleden kwam ik samen met mijn vrouw Angélique in de Bommelerwaard wonen, na al een behoorlijk aantal verhuizingen. Een prachtige omgeving waar we ons na al die jaren zeer thuis voelen en die elk jaar wel mooier lijkt te worden. Een prima keuze voor een trouwfeest bovendien. Alvast heel veel plezier toegewenst met de voorbereidingen, maak er een onvergetelijke dag van! Wellicht tot ziens.