Lees pagina voor

Melding doen

Ziet u op straat of in een park iets waarvan u wilt dat het gemaakt of opgeruimd wordt? Meld het dan bij de gemeente. Dit kan op een van de volgende manieren:

Direct iets melden (Deze link gaat naar een externe website)

Let op!Melding over openbaar groen
Door de regen van afgelopen tijd schiet het onkruid uit de grond en groeit het gras hard. Onze aannemer Sight is met extra manschappen druk bezig met het onderhoud aan het openbaar groen. Het gras wordt gemaaid, het onkruid opgeruimd en de hagen worden gesnoeid. Naar verwachting zijn de werkzaamheden begin juli afgerond.

Meld het via de BuitenBeter App

Via de BuitenBeter app kunt u eenvoudig en snel op uw mobiel een melding doen. Meteen op het moment en de plek dat u het signaleert. Hierbij kunt u een foto van het probleem toevoegen en de locatie waar het probleem zich voordoet. Wij ontvangen uw melding en kunnen zo uw probleem oplossen. Meer informatie over de app en het downloaden van de app vindt u op de website van BuitenBeter (Deze link gaat naar een externe website).

Een melding maakt u in een paar eenvoudige stappen. Bekijk de korte video: Hoe werkt BuitenBeter? (Deze link gaat naar een externe website)

Zo werkt de BuitenBeter app in 4 stappen

Meldingen die u kunt doen, zijn bijvoorbeeld:

Milieu

Overige meldingen die gaan over bedrijven, bijvoorbeeld  stank- of geluidhinder kunt u melden via Omgevingsdienst Rivierenland (ODR) (Deze link gaat naar een externe website). Voor meldingen over water kunt u terecht bij meldpuntwater.nl (Deze link gaat naar een externe website)