Door technische problemen zijn we minder goed bereikbaar via de telefoon. We doen er alles aan om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Kunt u ons telefonisch niet bereiken? Stuur dan een mail naar info@maasdriel.nl. Excuses voor het ongemak.

Lees pagina voor

Hoe kan ik energietoeslag aanvragen?

Let op!Let op: Deze pagina gaat over de energietoeslag 2022. Wij maken zo spoedig mogelijk bekend wanneer en hoe u de energietoeslag voor 2023 aanvraagt.

U kunt tot en met zaterdag 31 december 2022 de energietoeslag digitaal aanvragen via de volgende link: www.gezondverzekerd.nl/maasdriel/energietoeslag (Deze link gaat naar een externe website). U vult een vragenlijst in en levert de gevraagde informatie aan.

Om u te helpen bij het aanleveren van deze informatie, wordt het programma Ockto gebruikt. Ockto verzamelt uw financiële gegevens op een veilige manier op de website van Rijksoverheid. Hiervoor logt u in met uw DigiD. Als u een partner hebt, dan logt hij of zij ook in. Het enige dat u zelf moet uploaden is uw energiecontract. Dit is nodig om te laten zien dat het energiecontract op uw naam staat.