Hebt u hulp of advies nodig bij uw aanvraag?

Medewerkers van de gemeente Maasdriel helpen u graag

Hebt u hulp of advies nodig bij het aanvragen van een energietoeslag? Maak dan via onderstaande blauwe button een afspraak met een van onze medewerkers op het gemeentehuis van Kerkdriel. Zij helpen u graag verder op donderdag 7 juli tussen 13.30 en 16.30 uur. Als deze dag volgeboekt is, dan plannen we een extra dag in.

Let op!Neem tijdens de afspraak uw DigiD en energiecontract op naam mee.

Afspraak maken voor hulp bij aanvragen energietoeslag

Hulp en advies bij technisch probleem van uw aanvraag

Vraagt u zich af of u in aanmerking komt voor een energietoeslag? Ervaart u een technisch probleem bij uw aanvraag? Of wilt u weten of uw aanvraag in goede orde is ontvangen? Neem dan contact op met Bureau Minima Regelingen via 033-3035455. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9:00-12:00 uur en van 13:00-15:00 uur. Zij kijken samen met u hoe zij u kunnen helpen met de aanvraag.

Formulierenbrigade


Heeft u hulp nodig bij het doen van uw aanvraag? Neem dan contact op met de formulierenbrigade van Kompas.
De Formulierenbrigade helpt bij het invullen van formulieren voor het aanvragen van inkomensondersteunende voorzieningen. De medewerkers geven uitleg over bijvoorbeeld de gegevens die nodig zijn om de voorziening aan te vragen, en helpen bij het invullen van het aanvraagformulier. Aan deze service zijn geen kosten verbonden.

De formulierenbrigade werkt op afspraak. Voor het inplannen van een afspraak kunt u mailen formulierenbrigade@kompasbommelerwaard.nl