Energieloket Maasdriel

Energiebesparing wordt steeds belangrijker. Omdat we moeten afstappen van het gebruik van aardgas, zullen we onze woningen op andere manieren moeten verwarmen. En dat kost heel veel energie. Daarom moeten we proberen minder energie te gebruiken én zelf zoveel mogelijk duurzame energie op te wekken.

De gemeente Maasdriel heeft daarom een Energieloket in het gemeentehuis. Bij dit  informatiepunt krijgen huiseigenaren gratis advies van een onafhankelijke energieadviseur over energie besparen en het opwekken van energie rond de eigen woning. Maar ook tips voor het aanvragen en beoordelen van de verschillende offertes, subsidies en financieringen.

Afspraak maken?

Energieloket Maasdriel is gevestigd in het gemeentehuis van Maasdriel: Kerkstraat 45, Kerkdriel.
Het Energieloket is op afspraak geopend op woensdagmiddag tussen 13:30 – 16:30 uur. Afspraken kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur telefonisch maken via  0345 – 50 40 12 of per e-mail: maasdriel@energieloketrivierenland.nl

Heeft u het woondossier al ingevuld?

In uw woondossier (HOOMdossier) kunnen al uw relevante woning-, energie- en gedragsgegevens opgenomen worden. Deze vult u zelf in. Op basis van deze gegevens krijgt u een actieplan op maat voor het verduurzamen van uw huis. Het dossier geeft u inzicht in wat de maatregelen kosten en wat ze opleveren. Een meerjarenplan met zowel energiebesparende maatregelen én onderhoudsplannen zijn hierin meegenomen.
U ontvangt een voucher t.w.v. €50,-* als u nu uw persoonlijk woondossier invult!

*De voucher kunt u besteden bij de WoonWijzerWinkel voor energiebesparende producten als tochtstrips en radiatorfolie. Waarom? Een cadeautje van het Rijk om u te stimuleren energiebesparende maatregelen te treffen. Meer informatie over het woondossier en het invullen van het formulier vindt u op de website van het energieloket Rivierenland.

Kijk voor meer informatie op de website van Energieloket Maasdriel.