Wat kunt u doen aan afvalscheiding?

Goed afval scheiden

Alles wat u gescheiden inlevert, en door AVRI wordt opgehaald, blijft gescheiden! De ingezamelde materialen worden waar mogelijk opnieuw benut. Dit levert veel voordeel op voor het milieu. Daarnaast verlaagt recycling de kosten van afvalinzameling en -verwerking. We zouden wel gek zijn om die kostbare grondstoffen weer bij elkaar te gooien in plaats van opnieuw te gebruiken. Afval scheiden heeft zin. Van afval naar grondstof!

Meer informatie over afvalinzameling

Afval, afvalsoorten, containers en de milieustraat. Voor alles wat te maken heeft met afval kunt u terecht op de website van de Avri.  Voor telefonisch contact kunt u bellen met (0345) 58 53 53.

App Avri

De Avri beschikt over een zeer gebruiksvriendelijke, gratis App. De App bevat praktische functies en informatie. Door uw postcode en huisnummer in te voeren, kunt u zien wanneer uw container wordt geleegd. Ook kunt u hiervoor herinneringen opnemen in uw agenda, zodat u een dag van tevoren een seintje krijgt. Op de website van de Avri leest u alles over deze App, en hoe u deze kunt downloaden