Lees pagina voor

Actie

De regentonnenactie 2022 is afgelopen. In totaal zijn er 162 regentonnen gekocht. Dat is goed voor ongeveer 30.000 liter water!

Koop een regenton met € 30,- korting

Veel regenwater loopt vaak via de regenpijp direct het riool in. Tijdens harde regenbuien komt er zo veel water het riool in dat het riool overbelast kan raken. Plaatst u een regenton, dan kunt u het regenwater opvangen en raakt het riool minder snel overbelast. Het water dat u opvangt kunt u vervolgens weer gebruiken. Zo bespaart u ook nog op kostbaar drinkwater. 

Slim omgaan met water doen we samen. Als inwoner van Maasdriel ontvangt u daarom, tijdens de Week van ons Water van 15 tot en met 29 oktober 2022, € 30,- korting op een regenton bij een van de winkels die meedoen.

De actie

De regentonactie loopt van 15 tot en met 29 oktober 2022. Bij Hubo Kerkdriel, Eliassen Home & Garden Pleasure Ammerzoden en TuinDeLuxe Kerkdriel krijgt u bij inlevering van uw ingevulde bon € 30,- korting op een regenton uit het assortiment. 

Voorwaarden

* De kortingsbon ligt bij de kassa van de deelnemende winkels, op 12 oktober in de Bommelerwaardgids en u kunt de kortingsbon hier downloaden.

Afbeelding van de regentonactie. Alle informatie die op de poster staat is ook uitgeschreven op deze pagina.