Project Centrumgebied Kerkdriel

Kaartje centrumgebied- Het project gaat over het opnieuw inrichten van het gebied tussen het Monseigneur Zwijsenplein en de Teisterbandstraat Samen werken aan een levendig dorpshart. Het centrum van Kerkdriel heeft een bijzonder karakter. De historie van het dorp is rijk, met in het centrum een mooie mix van historische en hedendaagse bebouwing die het beeld bepalen. Het Monseigneur Zwijsenplein, of de ‘Delkant’ zoals het plein in de volksmond heet, is het centrale plein in het dorp. Met de Maas, de dijk en alle recreatievoorzieningen in de nabijheid heeft Kerkdriel met het Monseigneur Zwijsenplein een troef in handen voor een fantastische trekker.

Het project ‘Centrumgebied Kerkdriel’ gaat over het opnieuw inrichten van het gebied tussen het Monseigneur Zwijsenplein en de Teisterbandstraat. Samen met inwoners, ondernemers en andere betrokkenen gaan we ervoor zorgen dat het centrumgebied een mooi en levend dorpshart wordt.

Het proces met de omgeving vormt de sleutel tot een succesvol en gedragen plan. De verschillende belangen, wensen en eisen vormen de inzet voor een transparant en open proces. Benieuwd hoe we de omgeving betrekken?