Door technische problemen zijn we minder goed bereikbaar via de telefoon. We doen er alles aan om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Kunt u ons telefonisch niet bereiken? Stuur dan een mail naar info@maasdriel.nl. Excuses voor het ongemak.

Lees pagina voor

Ondersteuningsverklaring

Als kiezer kunt u een ondersteuningsverklaring afleggen en inleveren voor een politieke partij of groepering. Dat kan in de gemeente waar u als inwoner ingeschreven staat. Met een ondersteuningsverklaring spreekt u uw steun uit voor het meedoen van een politieke partij.

Iedere politieke partij die nog niet in de Tweede Kamer zit of geen zetels heeft behaald, moet minimaal 30 ondersteuningsverklaringen van kiezers inleveren om mee te kunnen doen aan de verkiezingen.

Wanneer

U kunt een verklaring afleggen van maandag 25 september tot en met maandag 9 oktober 2023 en 11 en 12 oktober. Dit kan zonder afspraak tijdens openingstijden bij de informatiebalie op het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel. Komt u met een groep? Neem dan contact op om een afspraak te maken. U kunt mailen naar verkiezingen@maasdriel.nl of bellen naar 14 0418.

Voorwaarden