Wij zijn nog steeds op zoek naar stembureauleden.

Aanmelden

Aanmelden hiervoor kan via verkiezingen@maasdriel.nl. Zet in je mail je naam en je mobiele nummer. Je ontvangt daarna een link voor de verdere aanmelding. Je kunt kiezen voor twee shifts. De vroege dienst start om 7:00 uur en eindigt om 15:00 uur. De middagdienst start op 14:30 uur en eindigt na het telproces. De ochtendploeg komt om 20:45 weer terug naar het stembureau voor het telproces. Samen ga je dus de stemmen tellen. Omdat we een hoge opkomst verwachten, is niet duidelijk wanneer het telproces klaar is.
Aanmelden voor een hele dag mag uiteraard ook. 

Voor de zitting op een stembureau, is het verplicht om een e-learning te volgen en een toets te maken. Hierna kun je worden ingezet of op de reservelijst worden gezet. Sta je op de reservelijst, dan kun je bij ziekte of afwezigheid van een ingedeeld lid, alsnog worden ingedeeld op een stembureau. Wordt je ingezet als stembureaulid, dan ontvang je daarvoor een vergoeding.

We zoeken ook voor maandag 15 maart en dinsdag 16 maart stembureauleden, deze avonden hoeven we niet te tellen, dat is alleen na afloop op woensdagavond.