Door technische problemen zijn we minder goed bereikbaar via de telefoon. We doen er alles aan om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Kunt u ons telefonisch niet bereiken? Stuur dan een mail naar info@maasdriel.nl. Excuses voor het ongemak.

Lees pagina voor

Zandmeren

Afgelopen voorjaar zijn we begonnen met de werkzaamheden om recreatiegebied De Zandmeren aantrekkelijker te maken. Het werk in fase 1 is inmiddels zo goed als helemaal afgerond. Komt u binnenkort genieten van al het moois?

Wat we tot nu toe gedaan hebben

We hebben het strand dat er al ligt aangevuld met strandzand. Dat is fijner van structuur en ligt dus heerlijk comfortabel. We zijn aan de slag gegaan met de aanleg van een mooie ligweide zodat er meer ruimte is om aan het water te liggen. Er zijn twee beachvolleybalvelden in Olympisch formaat én een beachvoetbalveld aangelegd. En natuurlijk de nieuwe speeltuin, met onder andere een kabelbaan, graafmachines, schommels en een XXL-ontdekkingsschip van ruim 6 meter hoog. 

Meer weten? Kijk op onze pagina over De Zandmeren

Masterplan Maas

Er staan nog meer verbeteringen op de planning, want de komende jaren knappen we het hele recreatiegebied op. Na de zomer gaan we onder andere aan de slag met de aanleg van wandelpaden en camperplaatsen. De metamorfose van De Zandmeren is onderdeel van het ‘Masterplan Maas’. Met dit plan willen we toerisme en recreatie in Maasdriel stimuleren.

Zandmeren Kerkdriel