Lees pagina voor

Voorstelling voor jonge mantelzorgers

Speciaal voor jonge mantelzorgers organiseert Welzijn Bommelerwaard samen met De Poorterij in de Week van de Jonge Mantelzorger een theatershow van Steven en Jamie Kazàn.

Wanneer is iemand een jonge mantelzorger?

Iemand die zorgt voor een broer, zus of (groot)ouders met een chronische ziekte, beperking of verslaving en tussen de 7 en 23 jaar is noemen we een jonge mantelzorger. Ze hebben misschien zorgtaken, maar het kan ook zijn dat ze zich vaak zorgen maken. Ook dan spreken we van een jonge mantelzorger.

Aanmelden

De show vindt plaats op woensdag 7 juni om 19.30 uur in De Poorterij in Zaltbommel. Kent u een jonge mantelzorger die het leuk vindt om hierbij aanwezig te zijn? Laat diegene zich dan aanmelden vóór zondag 28 mei via mantelzorg@welzijnbommelerwaard.nl. Hij/zij krijgt een uitnodiging voor de voorstelling en mag iemand meenemen. Graag dit vermelden bij het aanmelden.

Uitnodiging voorstelling Steven en Jamie Kazan voor Jonge mantelzorgers

Wie is een jonge mantelzorger?

Iemand die zorgt voor een broer, zus of (groot)ouder met een chronische ziekte, beperking of verslaving en tussen de 7 en 23 jaar is noemen we een jonge mantelzorger. Ze hebben misschien zorgtaken, maar het kan ook zijn dat ze zich vaak zorgen maken. Ook dan ben je een jonge mantelzorger. 

Voorstelling Steven en Jamie Kazàn

Speciaal voor jonge mantelzorgers organiseert Welzijn Bommelerwaard in de Week van de Jonge Mantelzorger: een theatershow met Steven en Jamie Kazàn. Dit vindt plaats op woensdag 7 juni om 19.30 uur in De Poorterij in Zaltbommel. Het belooft een avond te worden vol droge humor, interactie en natuurlijk magie! 

Steven Kazàn 

Steven Kazàn, de jongste zoon van Hans Kazàn, werd in 2020 als duo met zijn vrouw Jamie op de kaart gezet met 'Corona TV'. Hun eerste theatertournee 'Hee Hallo' draaiden ze tijdens de zomer van 2020.