Ondernemersloket

De gemeente Maasdriel wil dat ondernemers kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Daarbij wil de gemeente hen ondersteunen en faciliteren. Een goede dienstverlening richting ondernemers is daarbij van groot belang. De gemeente Maasdriel heeft hier twee accountmanagers bedrijven voor aangesteld die samen het Ondernemersloket vormen.

De accountmanagers zijn het eerste aanspreekpunt voor ondernemers binnen de gemeente. Zij helpen graag met vragen over onder andere vestigen, vergunningen, personeel, uitbreiden en financieringen.

Zij beschikken over een breed en goed netwerk, zowel binnen als buiten de gemeente. Door hun eigen ervaring en expertise kunnen zij  ondernemers helpen om vragen te beantwoorden. Dan kunnen ondernemers zich meer bezighouden met ondernemen!

Wilt u op de hoogte blijven van updates voor ondernemend Maasdriel? Volg ons op LinkedIn!   

Foto Tomas Ooievaar Foto Maarten Mulder
Tomas Ooijevaar Maarten Mulder

Accountmanager bedrijven

Accountmanager bedrijven

Heeft u vragen aan de accountmanagers? Mail dan naar info@maasdriel.nl met in het onderwerp 'Ondernemersloket'.

Ondernemersplein.nl

Wat moet u regelen als u voor uzelf begint? Welke vergunningen heeft u nodig voor een uitbreiding van uw pand? U vindt de antwoorden op al uw ondernemersvragen op één plek: Ondernemersplein.nl.

Overheidsinformatie voor ondernemers

Van wetgeving tot belastingregels en van subsidies tot branche-informatie. Op het Ondernemersplein staat alle informatie van de (semi-)overheid die u nodig heeft om te ondernemen. Dat voorkomt dat u steeds weer moet zoeken naar informatie. Het levert u dus meer tijd op om te ondernemen. En dat is wat veel ondernemers willen. En dat is ook wat het Ministerie van Economische Zaken samen met de Kamer van Koophandel, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Belastingdienst mogelijk wil maken met het Ondernemersplein.