Verkoop bedrijfskavels De Kampen-Noord in Hedel

Kavels tot maximaal 5.000 m²

Een centrale ligging aan de A2, een goede prijs per vierkant meter, glasvezel en een gedegen beeldkwaliteitsplan. De bedrijfskavels van De Kampen-Noord hebben het allemaal.

Kavels

De gemeente Maasdriel verkoopt bedrijfskavels op De Kampen-Noord en biedt kavels tussen 1.200 -2.100 m² aan. Wilt u een groter perceel? Tot maximaal 5.000 m² kunnen meerdere kavels gecombineerd worden.

Prijzen

De prijs van de grond is vastgesteld op € 165,00 per m2 (excl. BTW) k.k. voor de zichtlocaties en € 145,00 per m2 (excl. BTW) k.k. voor de overige kavels.

Activiteiten

Op De Kampen-Noord zijn bedrijven met activiteiten tot en met milieucategorie 3.2 toegestaan. Op sommige kavels is echter maximaal milieucategorie 2 of 3.1 toegestaan. Voor bedrijfswoningen is binnen het bestemmingsplan geen plaats.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voor De Kampen-Noord (PDF, 7.2 kB) (PDF, 7.2 kB) is hier te raadplegen.
Voor de verschijningsvorm van de bebouwing en de inrichting van de kavel is een verplicht beeldkwaliteitsplan vastgesteld.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Bekijk dan het informatiepakket (PDF, 2.9 MB). Of bel naar de gemeente 14 0418 of  mail naar de bedrijfscontactfunctionaris.