Verkoop bedrijfskavels De Kampen-Noord in Hedel

Kavels tot maximaal 5.000 m²

Een centrale ligging aan de A2, een goede prijs per vierkant meter, glasvezel en een gedegen beeldkwaliteitsplan. De bedrijfskavels van De Kampen-Noord hebben het allemaal.

Kavels

De gemeente Maasdriel verkoopt bedrijfskavels op De Kampen-Noord en biedt kavels tussen 1.200 -2.100 m² aan. Wilt u een groter perceel? Tot maximaal 5.000 m² kunnen meerdere kavels gecombineerd worden.

Prijzen

De prijs van de grond is vastgesteld op € 165,00 per m2 (excl. BTW) k.k. voor de zichtlocaties en € 145,00 per m2 (excl. BTW) k.k. voor de overige kavels.

Activiteiten

Op De Kampen-Noord zijn bedrijven met activiteiten tot en met milieucategorie 3.2 toegestaan. Op sommige kavels is echter maximaal milieucategorie 2 of 3.1 toegestaan. Voor bedrijfswoningen is binnen het bestemmingsplan geen plaats.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voor De Kampen-Noord  is hier te raadplegen.
Voor de verschijningsvorm van de bebouwing en de inrichting van de kavel is een verplicht beeldkwaliteitsplan vastgesteld.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Bekijk dan het informatiepakket (PDF, 2.9 MB). Of bel naar de gemeente 14 0418 of  mail naar de bedrijfscontactfunctionaris.