Let op!Виберіть текст, натисніть 'vertalen' та виберіть потрібну мову

Onderwijs

Wij vinden het belangrijk om de vluchtelingenkinderen uit Oekraïne die in Maasdriel verblijven snel een vorm van structuur te bieden in een veilige omgeving. Daarom werken we nauw samen met de scholen in de Bommelerwaard voor het verzorgen van onderwijs. Daarbij krijgen we ondersteuning van De Van Voorden Stichting. De basisschoolkinderen gaan naar basisschool De Lispeltuut in Hedel en de Deken Wehmeijerschool in Velddriel. Daar worden de Oekraïense kinderen in een eigen klas opgevangen. Voor het middelbaar onderwijs is door de Internationale Schakelklas (ISK), onderdeel van de Bossche Vakschool, een dependance ingericht op Het Cambium College in Zaltbommel. 

Wij zijn nog steeds dringend op zoek naar mensen die ons willen helpen op de scholen waar de kinderen uit Oekraïne naartoe zullen gaan.

Hebt u op een manier ervaring met het werken met (een groep) kinderen en wilt u ons helpen? Of kent u misschien iemand die ons kan helpen? Dan komen wij graag met u in contact. U hoeft geen achtergrond als docent te hebben. Hebt u oog voor de speciale behoeften die de kinderen zullen hebben? Spreekt u voldoende Engels? En misschien zelfs wel Oekraïens of Russisch (absoluut geen verplichting)? Hebt u tijd en bent u bereid om een steentje bij te dragen in de onderwijsopvang in ruil voor een vergoeding? Laat het ons weten via info@maasdriel.nl of 14 0418. U kunt vragen naar Esther Ekkel.