Lees pagina voor

De strooiroutes 2023 - 2024

20 november 2023

De strooiwagens staan weer klaar. Ze zijn getest en onderhouden. Ze staan klaar om te strooien als dat nodig is. Ons strooiteam gaat bij gladheid aan de slag om wegen en fietspaden zo veilig en begaanbaar mogelijk te houden. Dat doen ze dag en nacht. Niet alleen bij winterse neerslag, maar ook als we verwachten dat het glad wordt. Het zout kan dan inwerken. Omdat de kernen bereikbaar moeten blijven worden de belangrijkste wegen en fietspaden als eerste gestrooid.

Weten waar we strooien?

Op de kaart (Deze link gaat naar een externe website) kunt u zien waar bij gladheid gestrooid wordt. De met blauw aangegeven fietspaden en de hoofdroute in rood worden preventief gestrooid, de met groen aangegeven wegen worden na de hoofdroutes aangepakt bij gladheid.
Typ uw adres rechts bovenin de balk, dan ziet u of we strooien in uw straat.

Bekijk de kaart met strooiroutes (Deze link gaat naar een externe website)

Kijk voor meer informatie op onze webpagina over strooiroutes.