Lees pagina voor

De bladcontainers staan er weer

10 oktober 2023

Ligt er veel blad in uw tuin? En is dit vooral van bomen of struiken van de gemeente? Dan mag u het bladafval in de bladcontainer gooien. De containers zijn begin oktober op verschillende plekken in Maasdriel geplaatst. Bekijk op het kaartje de locaties van de bladcontainers (Deze link gaat naar een externe website).

Alleen bladafval

We gaan ervan uit dat u alleen blad in de bladcontainer gooit. Het is niet de bedoeling om snoeiafval, takken of ander afval in de container te gooien. Gebeurt dit wel? Dan verwijderen we de bladcontainer.

Tuinafval gratis wegbrengen

Uw tuinafval kunt u gratis wegbrengen naar de milieustraat van Avri, Dwarsweg 26 in Zaltbommel.
Openingstijden zijn:

  • Maandag t/m vrijdag van 7.30-16.30 uur 
  • Zaterdag van 8.00-15.30 uur