Door technische problemen zijn we minder goed bereikbaar via de telefoon. We doen er alles aan om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Kunt u ons telefonisch niet bereiken? Stuur dan een mail naar info@maasdriel.nl. Excuses voor het ongemak.

Lees pagina voor

Definitieve locaties incontinentiecontainers

11 september 2023

Samen met Avri hebben we locaties gekozen waar verzamelcontainers voor incontinentiemateriaal en luiers geplaatst worden. Tot en met 9 augustus lagen de stukken met de gekozen locaties ter inzage. Na deze periode zijn de ingekomen reacties behandeld en zijn op 29 augustus de locaties definitief vastgesteld. U vindt de locaties en het besluit op Aanwijzingsbesluit plaatsing verzamelcontainers Maasdriel (Deze link gaat naar een externe website).

Containers voor luier- en incontinentiemateriaal

Vanaf januari 2024 kunt u uw luier- en incontinentiemateriaal inleveren in de speciale incontinentiecontainers. Deze containers komen verspreid door de hele gemeente te staan. Kijk voor meer informatie hierover op onze pagina containers voor luier- en incontinentiemateriaal.