Deel met ons wat u belangrijk vindt voor de toekomst van Maasdriel

Geplaatst op maandag 5 december 2022

Wat is volgens u de mooiste plek van Ammerzoden, Hedel of Kerkdriel? Waar in deze kernen ziet u graag meer groen, een plek om elkaar te ontmoeten of te winkelen? En wat kunnen we doen om er nog fijnere plekken van te maken om te wonen? Deel uw antwoorden met ons in de enquête over de kernenvisies. In deze visies komen onze ambities voor de toekomst van de drie grootste kernen te staan. Zo werken we nú samen aan een bruisend Maasdriel van de toekomst.

Vul de enquête in

Vanuit de basis ontwikkelen we de visies voor de grootste kernen verder

Eerder haalden we bij u op wat volgens u de belangrijkste opgaven voor de kernen zijn. Bijvoorbeeld in de participatie rondom de omgevingsvisie Bommelerwaard, de herinrichtingen van het Mgr. Zwijsenplein in Kerkdriel, winkelcentrum De Haar in Ammerzoden en Kasteelplein Hedel. Deze input vormt de basis voor de kernenvisies. In deze enquête vragen we u hierop door.

Waarom alleen voor de grote kernen een kernenvisie?

Ammerzoden, Hedel en Kerkdriel hebben een groot aanbod van voorzieningen. Daar maken ook de kleinere, omliggende kernen gebruik van. Het is dan ook voor alle inwoners belangrijk dat die kernen vitaal, leefbaar en aantrekkelijk blijven.

Wilt u meedenken over de toekomst van Ammerzoden, Hedel of Kerkdriel?

Vul dan de enquête in vóór zaterdag 21 januari. U kunt in de vragenlijst aangeven voor welke kern, of kernen, u de vragenlijst in wilt vullen. Ook kunt u kiezen voor welke thema’s u de vragen wil beantwoorden. Als u voor één kern alle vragen beantwoordt dan duurt dat ongeveer een kwartier.

Vul de enquête in

En hoe gaat het dan verder?

Na de sluitingstermijn verwerken wij de reacties op de vragen tot voorstellen en keuzes voor de kernen. Die leggen we graag in het voorjaar van 2023 aan u voor. In het najaar van 2023 verwachten we de kernenvisies af te ronden en met u te delen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze pagina kernenvisies. Hebt u verder nog vragen? Neemt u dan contact op met de medewerkers van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via kernenvisies@maasdriel.nl of 14 0418.

Meer nieuws