Hebt u een vraag over inkomensregelingen?

Geplaatst op donderdag 1 december 2022

Gemeenten Maasdriel en Zaltbommel vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Ook inwoners met een laag inkomen. Daarom zijn er verschillende regelingen waar inwoners gebruik van kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan de collectieve zorgverzekering, de energietoeslag of bijzondere bijstand.

Spreekuur voor inwoners Maasdriel en Zaltbommel

Bent u benieuwd of u recht hebt op een regeling? Maakt u al gebruik van een regeling en hebt u daar een vraag over? Wilt u meer informatie over de verschillende regelingen? Medewerkers van de gemeente helpen u op het gemeentehuis van Maasdriel graag verder. Plan een afspraak in. Dit kan op woensdag 14, 21 of 28 december tussen 9:30 en 12:30 uur.

Vraag over regelingen Belastingdienst?

Hebt u een vraag over kwijtschelding belastingen, zorgtoeslag, kindgebonden budget, kinderopvang- of huurtoeslag neem dan contact op met de Belastingdienst.

Meer nieuws