Fotowedstrijd 'Het perfecte Maasdrielse winter plaatje'

Geplaatst op maandag 7 november 2022

Schiet u het perfecte winter plaatje in ons mooie Maasdriel? En deelt u dit graag met iedereen? Doe dan mee aan onze fotowedstrijd! Begin januari 2023 zetten we de mooiste Maasdrielse winter foto in het zonnetje op onze social media en op de gemeentepagina. En inwoners kunnen op onze Facebookpagina kiezen welke foto dat is!

Hoe doet u mee aan de fotowedstrijd?

Kies uw mooiste winter foto van Maasdriel en mail deze uiterlijk woensdag 21 december naar communicatie@maasdriel.nl. Vermeld in uw mail uw voor- en achternaam en de plek van de foto.

Hoe werkt de fotowedstrijd?

Uit alle ingezonden foto’s kiezen we een aantal foto’s. Bij de keuze letten we op de spelregels. Een selectie van de ingezonden foto’s zetten we met de naam van de fotograaf op onze Facebookpagina. Inwoners kunnen van 22 december t/m 1 januari stemmen op de foto die zij het mooist vinden. De foto met de meeste ‘likes’ en ‘hartjes’ wint. Reacties onder de foto tellen niet mee.

Wat gebeurt er met de winnende foto?

Die plaatsen we, natuurlijk met de naam van de fotograaf erbij, op deze gemeentepagina in de Bommelerwaardgids als ‘Het perfecte Maasdrielse winter plaatje’. Daarnaast delen we de foto op onze social media kanalen en op deze website.

Spelregels

  • De foto is gemaakt in Maasdriel.
  • U mag 1 foto insturen. Kies uw mooiste!
  • U bent zelf verantwoordelijk voor uw ingestuurde foto. Dat geldt voor de auteursrechten en de portretrechten. Dit betekent dat u de foto zelf heeft gemaakt. Is er iemand herkenbaar in beeld op de foto? Dan is het belangrijk dat u van die persoon (of personen) toestemming heeft voor plaatsing.
  • U levert de foto aan als een png- of jpeg/jpg-bestand, minimaal 1 MB of 300 dpi.
  • De foto heeft geen beeldmerk/logo of handtekening.
  • Door uw foto in te sturen geeft u de gemeente Maasdriel toestemming om de foto te plaatsen op onze gemeentepagina, website en social media. Als wij een foto voor een ander doel willen gebruiken, vragen wij toestemming bij de maker van de foto.
  • De gemeente Maasdriel houdt zich het recht voor om ingezonden foto’s niet mee te nemen in de selectie. Als uw foto niet is uitgekozen bewaren wij uw gegevens en de foto niet.
  • Wij nemen via e-mail contact op met de winnaar.
  • Als u meedoet aan de fotowedstrijd, gaat u akkoord met de spelregels.

Meer nieuws