Meld u aan voor het ondernemersontbijt 2022

Geplaatst op dinsdag 18 oktober 2022

Het Ondernemersteam Bommelerwaard (een samenwerking van de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel) organiseert op donderdag 17 november het ondernemersontbijt. Bent u een Bommelerwaardse ondernemer? Dan bent u van harte welkom bij dit event.

Economische crisis, kansen en ontwikkelingen

Is een economische crisis onvermijdelijk? Of zijn er ook kansen en positieve ontwikkelingen? Tijdens het ondernemersontbijt is econoom en journalist dr. Mathijs Bouman te gast. Hij deelt zijn kijk op de huidige economie en de nabije toekomst. Het ontbijt voor ondernemers is op 17 november van 07:00 tot 09:00 uur in Hotel Van der Valk in Zaltbommel.

Wilt u hierbij aanwezig zijn?

Meld u dan aan via ondernemenindebommelerwaard.nl.

Meer nieuws