Weekmarkt Kerkdriel tijdelijk in Julianastraat bij kerk

Geplaatst op donderdag 8 september 2022

Vanwege de werkzaamheden op het Mgr. Zwijsenplein is de markt in Kerkdriel vanaf vrijdag 16 september tot en met het einde van het jaar in de Julianastraat, tussen de Kerkstraat en de Hertog Arnoldstraat, bij de Sint Martinuskerk. Op 9 september is de markt nog op het plein. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond, gaat de markt terug naar het vernieuwde Mgr. Zwijsenplein.

Werkzaamheden centrumgebied

Op 5 september is aannemer Vissers Ploegmakers gestart met de werkzaamheden in het centrum van Kerkdriel. De aannemer begint in de Teisterbandstraat en aan de oostkant van het Mgr. Zwijsenplein (aan de kant van de tandarts en de dierenarts). Daarna wordt de rest van het werk tot en met het einde van dit jaar in fases uitgevoerd. Zo werken we samen aan een mooi en levendig dorpshart.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het project of op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken? Kijk dan op Centrumgebied Kerkdriel.

Meer nieuws