Bommelerwaard Gezond: programma gezondheidsmaand

Geplaatst op dinsdag 6 september 2022

Van 12 september tot 7 oktober vindt de Bommelerwaardse gezondheidsmaand plaats. Een maand vol met leuke, leerzame en sportieve activiteiten voor jong en oud, die te maken hebben met gezonde voeding, bewegen en geestelijke gezondheid.

Officiële opening

De officiële opening van de gezondheidsmaand is op vrijdag 16 september van 14:30-17:00 uur in de bibliotheek in Kerkdriel. Er is dan van alles te doen. U kunt luisteren naar een mooi verhaal, uw eigen smoothie maken op de smoothiefiets en meedoen aan stoelyoga. Ook kunt u vragen stellen aan de digidokter over hoe uw smartphone, tablet, computer of laptop werkt.

Meer informatie of aanmelden?

Op onze pagina Gezondheidsmaand vindt u meer informatie over de activiteiten die deze maand plaatsvinden. Hier vindt u ook informatie over hoe u zich kunt aanmelden voor een activiteit. Hebt u vragen? Stuur een mail naar info@maasdriel.nl of bel naar 14 0418.

De gezondheidsmaand is een samenwerking van de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel, GGD Gelderland-Zuid en verschillende Bommelerwaardse organisaties.

Meer nieuws