Enquête veilig buitengebied

Geplaatst op dinsdag 26 juli 2022

De veiligheid van het buitengebied komt steeds meer onder druk te staan door de toename van criminele activiteiten. Door de uitgestrektheid van de buitengebieden kunnen criminelen er vaak ongezien opereren. Ondernemers krijgen te maken met diefstal van kostbare spullen. Ook steken hennepkwekerijen en xtc-labs steeds vaker de kop op in afgelegen schuren of loodsen. Al dan niet met (gedwongen) medewerking van de eigenaar. De problemen beperken zich niet tot de bedrijven zelf. De buitengebieden zijn ook in trek als het gaat om de dumping van chemisch afval en drugsafval.

Samen met andere gemeenten, veiligheidspartners en uw hulp willen wij criminaliteit in het buitengebied tegengaan. Wij horen graag wat u als inwoner of ondernemer van de veiligheid en leefbaarheid in onze gemeente vindt. Woont u of hebt u een bedrijf in het Maasdrielse buitengebied? Vul dan vóór 1 augustus 2022 anoniem de enquête in op de website van Centrum voor criminaliteitspreventie en veiligheid.

Meer nieuws