Controle hondenbelasting 2022

Geplaatst op maandag 20 juni 2022

Bent u eigenaar van een of meer honden, dan moet u hondenbelasting betalen. Deze belasting zet de gemeente in om hondenlosloopgebieden, uitlaatplaatsen en hondenpoepbakken te onderhouden. Zo hebben de honden in Maasdriel genoeg plekken om te spelen en hun behoefte te doen.

Huis-aan-huiscontroles

Van 20 juni tot en met eind juli 2022 vindt de jaarlijkse hondenbelasting controle plaats. Medewerkers van Legitiem voeren de controle uit in opdracht van BSR (Belastingsamenwerking Rivierenland). De controleur kan zich op verzoek legitimeren. 

Uw hond aanmelden

Heeft u uw hond nog niet aangemeld bij BSR? Doe dit dan zo snel mogelijk en voorkom een boete. Aanmelden kan via de website van MijnBSR. Let op, hiervoor heeft u uw DigiD nodig. Kijk voor meer informatie op de website van de BSR

Meer nieuws