Enquête over samenwerken met gemeente is gesloten

Geplaatst op dinsdag 12 april 2022

Om er achter te komen hoe onze inwoners betrokken willen worden bij het maken van plannen voor hun straat, buurt, dorp of de gemeente, heeft de gemeente Maasdriel de afgelopen weken een enquête uitgezet. Tot en met 10 april kon u deze digitaal invullen. In het totaal hebben wij 225 online reacties ontvangen.

Ook op papier

Ook boden we de mogelijkheid de enquête op papier in te vullen. Hiervoor kon u op verschillende locaties een papieren vragenlijst ophalen en inleveren. Of misschien bent u ons op een van de locaties tegengekomen waar het onderzoek onder de aandacht brachten. In het totaal hebben we tot nu toe ongeveer 10 op papier ingevulde vragenlijsten retour ontvangen.

Waar gebruiken wij uw inbreng voor?

De uitkomsten van de enquête gaan we nu verwerken. Vervolgens gebruiken we deze input voor onze visie op burgerparticipatie. Daarin beschrijven we hoe we de samenwerking met inwoners, ondernemers en organisaties bij het maken van plannen in de toekomst organiseren. We verwachten deze visie voor de zomer af te ronden.

Meer nieuws