Zet u zich in voor uw buurt? Wij helpen graag!

Geplaatst op dinsdag 1 maart 2022

Wilt u zwerfafval opruimen in uw omgeving? Wilt u meer speelgelegenheid voor buurtkinderen realiseren? Of vindt u het een goed idee als uw dorp meer bomen, bloemen of een moestuin krijgt? Hebt u een goed idee om de leefbaarheid van uw dorp te verbeteren? En wilt u dit idee zelf uitvoeren? Laat het ons dan weten. We adviseren en ondersteunen u graag bij de uitvoering. Dan kunt u snel aan de slag met uw initiatief!

Uw initiatief, onze bijdrage

U kunt een bijdrage voor uw initiatief aanvragen via ‘Goed idee, doe er iets mee!’. Samen bekijken we dan hoe uw idee uitgevoerd en ondersteund kan worden, bijvoorbeeld met een financiële bijdrage, advies of middelen. Op die pagina leest u ook meer over de voorwaarden. En u vindt er voorbeelden van initiatieven die we eerder samen met inwoners uitvoerden.

Houd uw buurt schoon!

Op zaterdag 19 maart is de 20e editie van de Landelijke Opschoondag. Een dag waarop inwoners samen hun buurt schoonmaken. Draagt u graag bij aan een schone buurt? Meld uw lokale actie dan aan op nederlandschoon.nl. Hebt u hesjes, grijpers en vuilniszakken nodig? Dan regelen we dat graag voor u. De zakken met zwerfafval halen we uiteraard op! Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze beleidsadviseur Leefbaarheid Arie Poels via a.poels@maasdriel.nl of bel naar 14 0418.

Meer nieuws