Nieuw onderkomen voor huisartsenpraktijk en apotheek Hedel

Geplaatst op vrijdag 25 februari 2022

Na een flinke verbouwing van dorpshuis Gelre’s End in Hedel hebben huisartsenpraktijk Hedel en apotheek De Maasbloem hun intrek genomen in de nieuwe aanbouw.

Deze week bezochten wethouders Anita Sørensen (Zorg & Welzijn) en Erik van Hoften (Maatschappelijk Vastgoed) de locatie om beide partijen te feliciteren met hun gloednieuwe onderkomen. De wethouders zijn blij dat de apotheek en de huisartsenpraktijk onder één dak samenwerken.

Zorg dicht bij inwoners

Binnenkort komen daar ook de medewerkers van het gemeentelijke gebiedsteam nog bij. Daar treffen we nu de voorbereidingen voor. Dit is een volgende stap om de zorg zo dicht en laagdrempelig mogelijk bij onze inwoners te brengen.

Meer nieuws