Komt u 16 maart helpen bij het stembureau?

Geplaatst op donderdag 17 februari 2022

Op woensdag 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Inwoners gaan dan naar de stembus om de leden van de gemeenteraad te kiezen. Wilt u betrokken zijn bij deze belangrijke dag voor de lokale democratie? Wij zijn nog op zoek naar reserve stembureauleden. Dit betekent dat u kunt invallen als dat nodig is.

Vergoeding en training

Voordat u op het stembureau aan het werk mag volgt u eerst, op onze kosten, een online training. Ook reserve stembureauleden volgen deze training.

Voor uw inzet op het stembureau ontvangt u een vergoeding. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw taken en kan oplopen tot € 125,00 per dag. Let op, dit geldt alleen als u op 16 maart daadwerkelijk meehelpt als stembureaulid.

Helpt u mee?

Bent u op 16 maart de hele dag beschikbaar én bent u digitaal vaardig? Meld u dan aan via verkiezingen@maasdriel.nl. Zet uw naam, adresgegevens en 06-nummer in de mail, wij nemen dan snel contact met u op.

Meer nieuws